fbpx

Krachtig Mens team

Ons beter leren kennen? Klik op onze profielfoto.

Inge

Miltenburg-Bos

Elly

Luider

Anita

Wix

Joyce

Korver

Mylène

Woudstra

Ellen

Geerlings

Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode, een bewezen 5-stappen methodiek. Praktisch en pragmatisch. Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar boek "Sterker door tegenslag". Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken. Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om vitaal te blijven. Samen met haar TEAM van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.   Inge spreekt ook over de manier waarop ze haar kracht teruggevonden heeft na tegenslag. Voor boekingen kunt u contact opnemen met ZijSpreekt. Inge is NOBCO-coach. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches          

Mijn specialismen

Sterker door tegenslag

Stress reductie

Herstel energie

Ontwikkelen van zelfvertrouwen en vitaliteit

EMDR Master Practitioner

Elly Luider

Met ruim dertig jaar en duizenden uren podiumervaring, weet Elly haar publiek feilloos te boeien en te inspireren. Voorheen deed zij dit als als cabaretière, inmiddels als coach en trainer binnen het team van Krachtig Mens. Op een luchtige, speelse wijze lardeert ze pijnlijke onderwerpen en ingewikkelde situaties met humor, waardoor een lezing of training van begin tot eind boeiend en vermakelijk blijft. Dat het leven niet louter en alleen uit plezier maken bestaat weet zij echter als geen ander. Verschillende tegenslagen, rouwprocessen, een levensbedreigende ziekte en een enorme levenslust hebben haar gevormd tot de sterke, vitale vrouw die zij nu is. Elly: ‘Vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd en gevormd tot wie we uiteindelijk zijn. Dat we het daar dan maar mee moeten doen is onzin. In de afgelopen vijf jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd op gebied van vitaliteit, welzijn, persoonlijke ontwikkeling- en groei. Als mindfulness-meditatietrainer en transformatiecoach heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk onze ademhaling is, dat onze hersenen plastisch zijn (neuroplasticiteit) en tot aan onze dood nieuwe verbindingen maken. Ook heb ik geleerd om naar pijn en/of onrust te kijken, deze te omarmen en te verwerken door middel van bijvoorbeeld: EFT (Emotioneel Freedom Technics), CTT (Cutting The Ties), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) journaling, ademhalingstechnieken en meditatie.' Elly heeft zich als transformatiecoach verbonden aan Krachtig Mens en geeft ook sprekerstraining.

Mijn specialismen

systeemoptimalisatie, groepstrainingen, stressreductie, presentatietechnieken.

Anita Wix

Sinds 2019 is Krachtig Mens een samenwerking aangegaan met Anita Wix. Onder de noemer van SamenKrachtig.nu helpen wij vrouwen die te maken hebben met mannen die liefde als machtsmiddel gebruiken. Krachtig Mens ondersteunt deze vrouwen met de Faith-methode.

Anita is eigenaar van WIX-Kracht en ervaringsdeskundige op het gebied van Huiselijk Geweld. Ze is een taboedoorbreker, spreker en inspirator.

Anita geeft al jaren lezingen en trainingen aan professionals. Hulpverleners, politie, politie trainers, spoedposten en acute opname in ziekenhuizen. Ook op Universiteiten en Hogescholen deelt ze haar verhaal voor studenten SPH en de minor Huiselijk Geweld. Daarnaast geeft ze gastcolleges en ook workshops over ervaringsdeskundigheid bij de HAN en Windesheim.

Ze is auteur van het boek #jehebtaltijdeenkeuze waarin ze een eerlijk en duidelijk beeld geeft over geweld achter de voordeur. Een echte eyeopener voor velen. Ze is regelmatig gast in diverse tv programma’s om over huiselijk geweld te praten. Het is haar missie om vrouwen en mannen te bemoedigen die verstrikt zitten in een toxische relatie en helpt ze de weg te vinden naar herstel.

www.wix-kracht.nl

Mijn specialismen

ervaringsdeskundige en coach op het gebied van Huiselijk Geweld. Spreker, auteur en inspirator.

ContactJoyce Korver

Sinds 2019 is Krachtig Mens een samenwerking aangegaan met Joyce Korver. Onder de noemer van SamenKrachtig.nu helpen wij vrouwen die te maken hebben met mannen die liefde als machtsmiddel gebruiken. Krachtig Mens ondersteunt deze vrouwen met de Faith-methode

Joyce is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij relatiecounsellor en burn-out coach. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en Conflictmeester en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. Joyce heeft een bureau voor partnersearch genaamd Singles Sunday en geeft workshops voor singles.

Het raakt mij, altijd weer : vrouwen (soms ook mannen) die terechtkomen in toxische relaties. Hoe komt het dat een sterke zelfstandige vrouw zichzelf zo kan kwijtraken, een ander macht over je laat hebben. Graag ben ik op zo’n moment de loods die je door zwaar weer heen, veilig de haven in leidt. Ook al weet je nu nog niet waar de haven zich bevindt. Ik ben van nature optimistisch en oplossingsgericht. We gaan strategisch en doelgericht te werk. Zonder eindeloze gesprekken maar met heldere interventies, creatieve oplossingen en een vleugje humor.

www.korvermediation.nl

www.kinduitdewind.nl

www.conflictmeester.nl 

Mijn specialismen

vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Relatiecounsellor en burn-out coach.

ContactMylène Woudstra

Mensen ondersteunen zit voor 100% in haar DNA. De ruim 20 jaar ervaring bij diverse mkb-organisaties in combinatie met haar kennis van de mens en van verzuim in het algemeen, hebben haar gevormd tot een expert in het helpen van medewerkers bij het hervinden van balans en mogelijkheden.


Met oog voor de invloed van mentale aspecten op het fysieke welzijn en vice versa, weet zij mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Haar positieve en pragmatische aanpak zorgt voor vertrouwen waarmee de basis voor samenwerken iedere keer wordt gelegd.


Met haar kwaliteiten is Mylène in staat om ook de leidinggevende of werkgever inzicht te geven in wat gezond leiderschap betekent. Een vitale manager kan daarmee op de juiste manier de verbinding met zijn medewerkers aangaan. Mylène ondersteunt in het proces om de medewerker én de relatie tussen leidinggevende en medewerker weer gezond te maken. Met haar kennis van de huidige wetgeving kan ze de kaders aangeven van wat wel en wat niet kan, zodat er stappen ondernomen kunnen worden vanuit mogelijkheden en vertrouwen.

ContactEllen Geerlings

Welzijn op de werkvloer begint bij de gezondheid van de medewerkers. Voeding is de basis voor meer energie en een gezond en fit gevoel, fysiek en mentaal. Een gezonde medewerker presteert beter in werk en privé. Ellen heeft als orthomoleculair voedings- en gezondheidscoach veel aandacht voor persoonlijke groei, gericht op gezondheid en leefstijl. “Tevreden zijn met je lichaam is meer dan alleen weten wat je moet eten en je optimale gewicht bereiken. Het is het vinden van de juiste leefstijl waardoor je voeding gaat zien als je vriend, en niet je vijand. Voeding kan je zoveel geven! Energie, een gezond lijf en het is een groot onderdeel van ons sociale leven. En, het is nog lekker ook!” Ellen heeft veel ervaring met vermoeidheidsklachten, burn-out, overgewicht, fibromyalgie, stress en herstel na ziekte. Ontdek wat voeding met je fysieke en mentale staat kan doen, en ervaar meer energie en gezondheid op de werkvloer.

Mijn specialismen

Orthomoleculair voedings- en gezondheidscoach