fbpx

Krachtig Mens team

Ons beter leren kennen? Klik op onze profielfoto.

Inge

Miltenburg-Bos

Joyce

Korver

Mylène

Woudstra

Chantal

Nijhuis

Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode, een bewezen 5-stappen methodiek. Praktisch en pragmatisch. Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar boek "Sterker door tegenslag". Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken. Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om vitaal te blijven. Samen met haar TEAM van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.   Inge spreekt ook over de manier waarop ze haar kracht teruggevonden heeft na tegenslag. Voor boekingen kunt u contact opnemen met ZijSpreekt. Inge is NOBCO-coach. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches          

Mijn specialismen

Sterker door tegenslag

Stress reductie

Herstel energie

Ontwikkelen van zelfvertrouwen en vitaliteit

EMDR Master Practitioner

Joyce Korver

Sinds 2019 is Krachtig Mens een samenwerking aangegaan met Joyce Korver. Onder de noemer van KrachtigTeam.com laten wij HR-managers, directeuren en leiders zien hoe zij een bevlogen en betrokken team kunnen creëren. Het vergroten van de veerkracht en de wendbaarheid is daarbij van groot belang.

Joyce is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij relatiecounsellor en burn-out coach. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en Conflictmeester en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. 

“Als advocaat werd ik pas ingeschakeld als het probleem al was geëscaleerd in een conflict. “Schieten vanuit de loopgraven”, hoge rekeningen en altijd een onzekere uitkomst. Als mediator kom ik in een eerder stadium in beeld. Als verzuimexpert bij conflict en burn-out word ik gebeld als een werknemer al langdurig thuis zit.  Met mijn juridische en psychologische achtergrond combineer ik het diepere inzicht in mensen en relaties met de harde kant van de juridische realiteit. Mijn focus ligt tegenwoordig op het oplossen van problemen voordat het escaleert in een conflict. Als sparring partner voor managers en medewerkers, maar ook als gespreksleider en trainer leer ik je om de signalen van stress en conflict te herkennen en op te lossen. Ik ben auteur van het boek “In 10 stappen relaxed ruziemaken, laveer met mediation tools moeiteloos door lastige kwesties in je team, bestuur of directie”  uit de  Expertboek-serie.”

www.korvermediation.nl

Mijn specialismen

vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Relatiecounsellor en burn-out coach.

ContactMylène Woudstra

Mensen ondersteunen zit voor 100% in haar DNA. De ruim 20 jaar ervaring bij diverse mkb-organisaties in combinatie met haar kennis van de mens en van verzuim in het algemeen, hebben haar gevormd tot een expert in het helpen van medewerkers bij het hervinden van balans en mogelijkheden.


Met oog voor de invloed van mentale aspecten op het fysieke welzijn en vice versa, weet zij mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Haar positieve en pragmatische aanpak zorgt voor vertrouwen waarmee de basis voor samenwerken iedere keer wordt gelegd.


Met haar kwaliteiten is Mylène in staat om ook de leidinggevende of werkgever inzicht te geven in wat gezond leiderschap betekent. Een vitale manager kan daarmee op de juiste manier de verbinding met zijn medewerkers aangaan. Mylène ondersteunt in het proces om de medewerker én de relatie tussen leidinggevende en medewerker weer gezond te maken. Met haar kennis van de huidige wetgeving kan ze de kaders aangeven van wat wel en wat niet kan, zodat er stappen ondernomen kunnen worden vanuit mogelijkheden en vertrouwen.

ContactChantal Nijhuis

Ondersteuning bieden op elk vlak, is het talent van Chantal. Als Virtual-Manager  is zij bij Krachtig Mens binnengekomen, zij brengt structuur en rust in ons team. Maar ook denkt en werkt ze mee om Krachtig Mens te laten groeien. Als allround life-coach is zij de aangewezen persoon om onze cliënten het eerste gevoel van veiligheid te bieden. Geïnspireerd door "Vervul je vijf grote levenswensen", de FAITH-methode, mindfulness denken/voelen/leven en meditatiemethoden, is haar wens om nieuwe cliënten te begeleiden binnen Krachtig Mens, haar doel. Zij is dan ook nog steeds bezig om zich verder te specialiseren. En heeft de FAITH-methode eigen gemaakt. Meer lezen over -> Chantal

Mijn specialismen

Life Coaching

Overgewicht

Ondergewicht

Voedingsproblematiek bewuster eten & bewegen

Loopbaan coaching

Stress- & Burn-out coaching