Krachtig Mens team

Ons beter leren kennen? Klik op onze profielfoto.

Inge

Miltenburg-Bos

Elly

Luider

Mylène

Woudstra

Ellen

Geerlings

Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode, een bewezen 5-stappen methodiek. Praktisch en pragmatisch. Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar boek "Sterker door tegenslag". Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken. Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om vitaal te blijven. Samen met haar TEAM van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.   Inge spreekt ook over de manier waarop ze haar kracht teruggevonden heeft na tegenslag. Voor boekingen kunt u contact opnemen met ZijSpreekt.

Mijn specialismen

Sterker door tegenslag

Stress reductie

Herstel energie

Ontwikkelen van zelfvertrouwen en vitaliteit

EMDR Master Practitioner

Elly Luider

Met ruim dertig jaar en duizenden uren podiumervaring, weet Elly haar publiek feilloos te boeien en te inspireren. Voorheen deed zij dit als als cabaretière, inmiddels als coach en trainer binnen het team van Krachtig Mens. Op een luchtige, speelse wijze lardeert ze pijnlijke onderwerpen en ingewikkelde situaties met humor, waardoor een lezing of training van begin tot eind boeiend en vermakelijk blijft.  Dat het leven niet louter en alleen uit plezier maken bestaat weet zij echter als geen ander. Verschillende tegenslagen, rouwprocessen, een levensbedreigende ziekte en een enorme levenslust hebben haar gevormd tot de sterke, vitale vrouw die zij nu is. Elly: ‘Vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd en gevormd tot wie we uiteindelijk zijn. Dat we het daar dan maar mee moeten doen is onzin. In de afgelopen vijf jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd op gebied van vitaliteit, welzijn, persoonlijke ontwikkeling- en groei. Als mindfulness-meditatietrainer en transformatiecoach heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk onze ademhaling is, dat onze hersenen plastisch zijn (neuroplasticiteit) en tot aan onze dood nieuwe verbindingen maken. Ook heb ik geleerd om naar pijn en/of onrust te kijken, deze te omarmen en te verwerken door middel van bijvoorbeeld: EFT (Emotioneel Freedom Technics), CTT (Cutting The Ties), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) journaling, ademhalingstechnieken en meditatie.'

Mijn specialismen

systeemoptimalisatie, groepstrainingen, stressreductie, presentatietechnieken.

Mylène Woudstra

Mensen ondersteunen zit voor 100% in haar DNA. De ruim 20 jaar ervaring bij diverse mkb-organisaties in combinatie met haar kennis van de mens en van verzuim in het algemeen, hebben haar gevormd tot een expert in het helpen van medewerkers bij het hervinden van balans en mogelijkheden.


Met oog voor de invloed van mentale aspecten op het fysieke welzijn en vice versa, weet zij mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Haar positieve en pragmatische aanpak zorgt voor vertrouwen waarmee de basis voor samenwerken iedere keer wordt gelegd.


Met haar kwaliteiten is Mylène in staat om ook de leidinggevende of werkgever inzicht te geven in wat gezond leiderschap betekent. Een vitale manager kan daarmee op de juiste manier de verbinding met zijn medewerkers aangaan. Mylène ondersteunt in het proces om de medewerker én de relatie tussen leidinggevende en medewerker weer gezond te maken. Met haar kennis van de huidige wetgeving kan ze de kaders aangeven van wat wel en wat niet kan, zodat er stappen ondernomen kunnen worden vanuit mogelijkheden en vertrouwen.

ContactEllen Geerlings

Welzijn op de werkvloer begint bij de gezondheid van de medewerkers. Voeding is de basis voor meer energie en een gezond en fit gevoel, fysiek en mentaal. Een gezonde medewerker presteert beter in werk en privé. Ellen heeft als orthomoleculair voedings- en gezondheidscoach veel aandacht voor persoonlijke groei, gericht op gezondheid en leefstijl. “Tevreden zijn met je lichaam is meer dan alleen weten wat je moet eten en je optimale gewicht bereiken. Het is het vinden van de juiste leefstijl waardoor je voeding gaat zien als je vriend, en niet je vijand. Voeding kan je zoveel geven! Energie, een gezond lijf en het is een groot onderdeel van ons sociale leven. En, het is nog lekker ook!” Ellen heeft veel ervaring met vermoeidheidsklachten, burn-out, overgewicht, fibromyalgie, stress en herstel na ziekte. Ontdek wat voeding met je fysieke en mentale staat kan doen, en ervaar meer energie en gezondheid op de werkvloer.

Mijn specialismen

Orthomoleculair voedings- en gezondheidscoach