Joyce Korver

Joyce Korver

Over mij

Sinds 2019 is Krachtig Mens een samenwerking aangegaan met Joyce Korver. Onder de noemer van KrachtigTeam.com laten wij HR-managers, directeuren en leiders zien hoe zij een bevlogen en betrokken team kunnen creëren. Het vergroten van de veerkracht en de wendbaarheid is daarbij van groot belang.

Joyce is vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Daarnaast is zij relatiecounsellor en burn-out coach. Joyce geeft trainingen mediationvaardigheden aan advocaten en mediators alsmede communicatietrainingen aan ouders in (v)echtscheidingen. Joyce is eigenaar van Korver Mediation en Conflictmeester en mede-eigenaar van Kind uit de Wind. 

“Als advocaat werd ik pas ingeschakeld als het probleem al was geëscaleerd in een conflict. “Schieten vanuit de loopgraven”, hoge rekeningen en altijd een onzekere uitkomst. Als mediator kom ik in een eerder stadium in beeld. Als verzuimexpert bij conflict en burn-out word ik gebeld als een werknemer al langdurig thuis zit.  Met mijn juridische en psychologische achtergrond combineer ik het diepere inzicht in mensen en relaties met de harde kant van de juridische realiteit. Mijn focus ligt tegenwoordig op het oplossen van problemen voordat het escaleert in een conflict. Als sparring partner voor managers en medewerkers, maar ook als gespreksleider en trainer leer ik je om de signalen van stress en conflict te herkennen en op te lossen. Ik ben auteur van het boek “In 10 stappen relaxed ruziemaken, laveer met mediation tools moeiteloos door lastige kwesties in je team, bestuur of directie”  uit de  Expertboek-serie.”

www.korvermediation.nl

 

Specialisaties

  • vFAS advocaat-mediator en forensisch mediator/ouderschapsonderzoeker. Relatiecounsellor en burn-out coach.