fbpx

KrachtigMens

It all starts with FAITH

Tijd om de leiding weer te pakken1

Kennismaken

Heb jij het idee dat je de leiding over je leven kwijt bent? Dat jij niet zelf meer bepaalt hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je doet? De oorzaak is vaak tegenslag. Hierdoor ben je jezelf niet meer en dit belemmert je in goed functioneren, lekker leven en het roer weer in eigen handen te hebben.

Als dit is wat je wil dan is het hoog tijd om jezelf weer op de rails te zetten. Met de Faith-methode bieden wij de kaders die jou hierbij helpen. En binnen deze kaders, stemmen we alles op jou persoonlijk af.  Zo weet je waar je aan toe bent en bepaal jij wat je wilt. Faith geeft je de handvatten die je zelf kan toepassen. Dit geeft een snel en blijvend resultaat.

Het kan ook zijn dat je te maken hebt met een trauma. Dan zal een traject starten met een aantal EMDR sessies. Kijk hier voor meer informatie over EMDR

2

Doel

In overleg met jou bepalen we wat nodig is om jou te helpen. Het kan zijn dat we dit in een 1-op-1 setting doen, maar soms is het erg fijn om dit met anderen te doen.

Dan gaan we aan de slag in een groep van acht gelijkgestemde personen én krijg je ook nog 1-op-1 coaching.

Het doel is altijd om jouw persoonlijke talenten en voorkeuren te ontdekken en optimaal in te zetten. Waarom zou je immers lopen als je vleugels hebt?

3

Traject

De start van het elk traject ziet er altijd zo uit:

PERSOONLIJK TRAJECT

  1. Intake van 45 minuten
  2. Hulpvraag benoemen
  3. Duur en aantal sessies plannen, dit kan ook in overleg met werkgever

GROEPS TRAJECT

  1. Introductiedag à 3 uur
  2.  6 Bijeenkomsten in agenda zetten en 6 persoonlijke coaching plannen
  3. Terugkomdag

4

Materialen

Tijdens het traject heb je toegang tot filmpjes en podcasts. Ook krijg je een werkboek en kan je regelmatig even feedback vragen.

VIJF PIJLERS VAN DE FAITH-METHODE

WELK TRAJECT JE OOK GAAT VOLGEN,
FAITH ZAL HET WERKGEBIED ZIJN:

FEEL

Voelen wat er werkelijk is, niet meer en niet minder. Onderzoeken, erkennen en accepteren van datgene wat zeer doet, zodat je verder kan en niet stil blijft staan. Het creëert ruimte voor nieuwe en positieve energie. Dit is een zeer effectieve manier om onzekerheid op te lossen. Je gaat op een hele veilige manier door deze eerste stap heen en ervaart hoe je daadwerkelijk los kunt laten. Daarbij leg je een basis om te handelen vanuit eigen kracht. Je gaat letterlijk je grenzen voelen.

ATTENTION

Aandacht geven aan de manier van denken. Zijn deze gedachten wel opbouwend? Of belemmeren ze persoonlijke groei en ontwikkeling. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus is het handig om te focussen op de gedachten die je dienen. En op de zaken die je vooral wél wilt. Er zijn meerdere manieren om jou het inzicht te geven dat je op een andere manier je gedachten kunt organiseren.

INSPIRATION

Stel, alles is mogelijk. Wat zou jij dan doen? Door weer nieuwsgierig te zijn, gaan je brein en je lichaam anders reageren. Wat inspireert jou? Wat maakt dat je in beweging wilt komen? Het stimuleren van dit proces is een bewezen techniek om zelfvertrouwen te herstellen. Hierbij geldt dat ieder persoon anders is dus wij kunnen op verschillende manieren gaan onderzoeken naar wat jou inspireert.

TIME

Tijd is maar een keer uit te geven en dat maakt het zo kostbaar. Door heel bewust het NU te ervaren, zet je je zintuigen op scherp. Dit maakt het leven opnieuw zinvol en wonderlijk. Het zorgt dat piekeren en zorgen maken stopt en geeft op die manier rust en ruimte. Mindful door het leven gaan, heeft een hele positieve invloed op fysiek en mentaal herstel. Het maakt weerbaar en geeft veerkracht. Als mindfulle en bewuste medewerker heb je ook nog een positieve invloed op jouw omgeving.

HEAL

Bewust fysiek herstellen van dat wat je hebt meegemaakt, is een essentieel onderdeel. Je krijgt ook fysiek een klap door een heftige ervaring of periode. Vanuit de epigenetica is aangetoond dat het lichaam stress, angst en verdriet op celniveau opslaat. Daarom is het van groot belang om dit tijdig los te laten om herhaling te voorkomen. Ook hier wordt aandacht aan gegeven door te onderzoeken hoe jouw stress-systeem werkt.


5

Vragen

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@krachtigmens.nl. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.