Mylène Woudstra

Over mij

Mylène heeft een adviserende functie binnen ons team. Mensen ondersteunen zit voor 100% in haar DNA. De ruim 20 jaar ervaring bij diverse mkb-organisaties in combinatie met haar kennis van de mens en van verzuim in het algemeen, hebben haar gevormd tot een expert in het helpen van medewerkers bij het hervinden van balans en mogelijkheden.

Met oog voor de invloed van mentale aspecten op het fysieke welzijn en vice versa, weet zij mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Haar positieve en pragmatische aanpak zorgt voor vertrouwen waarmee de basis voor samenwerken iedere keer wordt gelegd.

Met haar kwaliteiten is Mylène in staat om ook de leidinggevende of werkgever inzicht te geven in wat gezond leiderschap betekent. Een vitale manager kan daarmee op de juiste manier de verbinding met zijn medewerkers aangaan. Mylène ondersteunt in het proces om de medewerker én de relatie tussen leidinggevende en medewerker weer gezond te maken. Met haar kennis van de huidige wetgeving kan ze de kaders aangeven van wat wel en wat niet kan, zodat er stappen ondernomen kunnen worden vanuit mogelijkheden en vertrouwen.

Specialisaties