fbpx

EMDR

25 mrt 2019

EMDR is een bewezen methode die werkt voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een heftige ervaring. Te denken valt aan geweld, een ongeluk of een andere ervaring die maar op je netvlies blijft staan. 

EMDR werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst beschreven door de Amerikaans psychologe Francine Shapiro. In de jaren daarna werd dit verder uitgewerkt en ontwikkeld tot een volwaardige en effectieve therapeutische methode. EMDR biedt met name een oplossing als er geen normale verwerking van een heftige ervaring plaatsvind. Of als er meerdere ervaringen zijn, die ervoor zorgen dat angsten blijven.

Wat levert het op:

  • Rust
  • Ruimte
  • Verwerking
  • Je kunt weer verder met je leven

Sinds 2018 mag ik mijzelf EMDR Master Practitioner noemen. Het aanbieden en toepassen van deze mooie en krachtige methodiek kan een extra ondersteuning bieden bij onze coachingstrajecten. Het kan een blokkade opheffen die er wellicht al jaren zit. Het helpt medewerkers om verder te kunnen gaan zonder angsten.

Wil je een kennismakingsgesprek om te kijken of EMDR wat voor een van jouw medewerkers is? Stuur dan een mail naar inge@krachtigmens.nl

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod