fbpx
string(64) "https://krachtigmens.nl/wp-content/uploads/2020/04/Perskopie.jpg"

Download hier de perskit

Persberichten

Faith-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos brengt eerste boek uit

18-09-2017

Het boek ‘Sterker door tegenslag’ is het debuut van de Maarssense onderneemster Inge Miltenburg-Bos. Voor haar boekpresentatie, die plaatsvond op 14 september bij de Colour Kitchen in Zuilen was veel belangstelling. Annette van Roozendaal, Senior HR Business Partner at Unique (USG People), nam het boek in ontvangst: “Wij hebben al mogen ervaren wat jij voor medewerkers kunt betekenen. En ik weet zeker dat je nog veel meer mensen gaat helpen met dit boek en jouw Faith-methode.”

Ga naar artikel
Sterker door tegenslag

15-09-2017

Afgelopen donderdag -14 september- presenteerde Inge Miltenburg-Bos haar nieuwe boek. In dit boek beschrijft Inge Miltenburg hoe je de kracht terug vindt na een ingrijpende gebeurtenis. Zij leerde deze les nadat haar broer in 2013 een einde aan zijn leven maakte en zij haar vader 11 maanden later ook verloor. Hoe pak je dan je leven weer op? Inge Miltenburg is coach met een eigen praktijk in Maarssen.

Ga naar artikel
Faith-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos brengt eerste boek uit

14-09-2017

Het boek ‘Sterker door tegenslag’ is het debuut van onderneemster Inge Miltenburg-Bos. Voor haar boekpresentatie, die plaatsvond op 14 september bij de Colour Kitchen in Zuilen was veel belangstelling. Annette van Roozendaal, Senior HR Business Partner at Unique (USG People), nam het boek in ontvangst: “Wij hebben al mogen ervaren wat jij voor medewerkers kunt betekenen. En ik weet zeker dat je nog veel meer mensen gaat helpen met dit boek en jouw Faith-methode.”

Download artikel
Persbericht

14-09-2017

Boeklancering ‘Sterker door tegenslag’ in Zuilen: ‘Hoe – tijdens een levensveranderende gebeurtenis - het leven volledig aan te gaan.’

Lees persbericht
Inge Miltenburg-Bos: “Kosten voor opgebrande medewerkers zijn te voorkomen”

01-09-2017

Gemiddeld 1 op de 7 Nederlanders is hard op weg is om ‘burn out’ te raken. De kosten per ‘opgebrande medewerker’ bedragen 60.000 euro, volgens Arboned. Eén van de belangrijkste oorzaken van een burn out is een heftige, ingrijpende gebeurtenis. FAITH-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos: “Dat heeft enorme financiële en emotionele gevolgen. Het is in het belang van de medewerker én het bedrijf om dit te voorkomen.” Daarom schreef de expert het boek ‘Sterker door tegenslag’, met een stappenplan om sterker te worden.

Download artikel