Wil jij meewerken aan de beweging om meer mensen naar veerkracht te coachen?

Word ook Faith-methode practitioner!

En laten we samen werken zodat ook jij meer cliënten gaat coachen naar veerkracht!

Met de Faith-methode ga je werken volgens de 5 pijlers veerkracht.

Dit kant-en-klare coaching concept biedt een bewezen effectief kader om je cliënten te coachen naar meer verbinding met zichzelf, hun emotie en (veer)kracht.

Bedrijven die de Faith-methode toevertrouwen

Misschien herken je dit...

…je helpt je cliënten in principe al prima op weg maar soms twijfel je… Heb ik wel het juiste gedaan? Heeft mijn cliënt nog iets anders nodig? Was dit de juiste stap? Je hebt het gevoel dat je cliënt nog meer nodig heeft en twijfelt over je aanpak. Je bespreekt de belangrijke theorieën en geeft oefeningen mee. Je creëert bewustzijn en deelt kennis. Maar is dit wel de juiste manier? Je wilt meer structuur en een guideline voor je coachingsessies waaraan je kunt vasthouden.

Jij wilt:

De Faith-methode

Inge Miltenburg-Bos, grondlegger van de Faith-methode, zag jarenlang in haar praktijk dat het aangaan van emoties de sleutel was tot een succesvol geëvalueerd traject. Door vele onderzoeken, gesprekken en vanuit eigen ervaring vond ze uiteindelijk dé manier om mensen erbij te helpen. In haar Faith-methode heeft ze dit ingebed middels ‘de Reis Langs je Leven’, het startpunt van het Faith-traject. Het herkennen van de impact van dat wat werkelijk raakt en beperkt loopt als een rode draad door de methode.

De Faith-methode is een traject van 5 modules: Feel, Attention, Inspiration, Time en Heal waarbij de cliënt:

Sluit je aan?

 
De Faith-methode is gebaseerd op kennis en kunde van de beste tools en technieken. Zoals EMDR, NLP, emotieregulatie, Polyvagaaltheorie, Mindfullness, positieve psychologie, RET, mental coaching en meer.

Daarnaast is het een manier van werken die zich inmiddels al 8 jaar heeft bewezen.

Onze missie?

Het is tijd dat er meer mensen geholpen worden met de Faith-methode. 

Laten we met elkaar de Veerkracht-beweging een boost geven! 

Meer veerkrachtige mensen maken deze wereld mooier!

En weet je, er is tot nu toe niemand die met een vergelijkbare krachtige tool werkt. Na 8 jaar onderzoek durf ik dat toch echt te zeggen.

Maar er is ook nog een bonus! 

In deze overlopende markt van coaches is het namelijk heel belangrijk om je te kunnen onderscheiden.

Om die reden voeg ik aan de Faith-methode opleiding een module voor Business Coaching en AI integratie toe!

Dit systeem gaat jou en dus ook de Faith-methode helpen! Op deze manier kan je je eigen coachingsbedrijf verder vormgeven. En dat scheelt jou enorm want nu hoef je het marketing en sales-wiel niet opnieuw uit te vinden. Die krijg je er van mij als cadeautje bij!

Dus….doe je mee?

Voor wat betreft de kosten? Deze bedragen € 2.495,- (ex BTW).

Belangrijk: als je één traject hebt verkocht, heb je dat er al uit.

Start: 24-02-2024 hebben we de eerste kennismakingsmiddag.

De rest van de planning sturen we je graag toe.

Word jij Faith-methode practitioner?
Dan kies je voor een compleet concept.
Je krijgt:

De Faith-methode

Binnen 5 maanden word je opgeleid in het toepassen van de Faith-methode bij je cliënten, waardoor je in staat bent je cliënten leiding te laten nemen over hun eigen leven en te coachen naar veerkacht.

Het online leerplatform

Je krijgt toegang tot het leerplatform waar je kunt inloggen voor alle begeleidende filmpjes en materialen.

De community

Je sluit je aan bij de ‘club’ van Faith-practitioners. Dit wordt jouw warme bad met gelijkgestemde collega’s.

Dit is wat cliënten na het doorlopen van het Faith-traject zeggen

Man (43): Ik keek altijd vooruit.

Bij de eerste module vielen er al zoveel kwartjes! Door terug te kijken (KM: De reis langs je leven) naar wat er allemaal gebeurd is in mijn leven, zagen we wat mijn patronen zi...

Vrouw (54): Laatste fase burn-out

Een van de dingen die ik zo waardevol vond aan de Faith-methode was de persoonlijke coaching. Ik had echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat er begrip was voor mi...

Ervaringsdeskundige van een burn-out

Als ervaringsdeskundige van een burn-out, weet ik als geen ander hoe het voelt om compleet uitgeblust te zijn. Ik had het gevoel alsof ik vastzat in een eindeloze tunnel vol str...

Herstel na scheiding

De Faith-methode is geen quick fix of toverformule. Het vergt tijd, inzet en consistentie. Maar als je bereid bent om hierin te investeren, kan het echt een positieve veranderin...

Ik was heel onzeker

Toen ik begon met de Faith-methode, was ik ontzettend onzeker. Ik durfde niet voor mezelf op te komen en had constant het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Maar door deze meth...

Coachen naar veerkracht

Vanuit eigen ervaring en in mijn rol als leidinggevende heb ik te maken met het thema veerkracht en hoe je om kunt gaan met de elementen die het leven je aanreikt. Dit boek R...

Meer over het Faith-methode concept

Het concept rondom de Faith-methode biedt jou als coach een kant-en-klare oplossing voor je eigen praktijk. Je leert het toepassen van de methode, krijgt je eigen gedeelte in de online leeromgeving en je wordt lid van de community van Faith-practitioner.

 

De Faith-methode

De Faith-methode stoelt op het uitgangspunt dat mensen veerkracht ontwikkelen als ze werkelijk naar zichzelf durven kijken, begrijpen wat ze nodig hebben en daarop acteren. ´Wat doe ik?’, ‘Wat zeg ik?’, ‘Hoe saboteer ik mezelf?’. Als je het lef hebt om daar echt naar te kijken en op te acteren dan ga je sterker worden. 

Tijdens het doorlopen van het Faith-traject krijgt de cliënt de kans om zichzelf op een manier te leren kennen als nooit tevoren. Door te begrijpen hoe zijn gedachten, gedrag, gevoelens en de stressreacties werken. Door dit in kaart te brengen kan de cliënt een bewuste keuze maken. Hij kan ervoor kiezen om door te gaan met dit, tot nu toe onbewuste maar niet vervullende bestaan of om zijn leven vorm te geven zoals hij het echt zou willen. Als Faith-methode practitioner geef je daar handvatten voor, en begeleiding bij.  

De volledigheid en diepgang maakt de Faith-methode zo uniek. Het is een combinatie van reeds bestaande methodes en juist door de compleetheid is de methode zo succesvol gebleken.

De Faith-methode biedt jou als coach een structuur en rijkgevulde tool- en kennis box waarmee je aan de slag kunt gaan! 

Faith-methode modules

Feel

In deze module gaat de cliënt voelen en aankijken wat er werkelijk is, niet meer en niet minder. Accepteren, vastpakken en loslaten. Erkennen van datgene wat geraakt wordt of in de weg staat, en vooral ook waarom. Het creëert ruimte en hij gaat terug naar de basis.  Hij maakt hiervoor de Reis langs je leven. Een krachitge en uniek tool, binnen de Faith-methode. Dit geeft houvast voor de rest van het traject!

Lees meer

Attention

In deze module ga je samen met de cliënt aandacht geven aan de manier van denken. Zijn deze gedachten wel opbouwend? Of belemmeren ze persoonlijke groei en ontwikkeling. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus is het handig om te focussen op de gedachten die je groeiproces ondersteunen. En op de zaken die je vooral wel wilt. Er zijn meerdere manieren om de cliënt het inzicht te geven op welke wijze je je gedachten positief kunt organiseren. 

Lees meer

Inspiration

Door de nieuwsgierigheid van de cliënt te prikkelen, gaan het brein en het lichaam anders reageren. We gaan kijken naar wat inspireert. Wat maakt dat de cliënt in beweging wil komen? Het stimuleren van dit proces is een bewezen techniek om zelfinzicht te verkrijgen. Hierbij geldt dat ieder persoon anders is dus je gaat de cliënt uitdagen om op zoek te gaan naar wat hem inspireert. 

Lees meer

Time

Tijd is maar één keer uit te geven en dat maakt het zo kostbaar. Door heel bewust het NU te ervaren, zetten we in deze module de zintuigen van de cliënt op scherp. Dit maakt het leven opnieuw zinvol en wonderlijk. Het zorgt dat piekeren en zorgen maken stopt en geeft op die manier rust en ruimte. Mindful door het leven gaan heeft een hele positieve invloed op fysiek en mentaal herstel. Het maakt weerbaar en geeft veerkracht. Ook deze stap is van groot belang. Als de cliënt mindful is heeft dit namelijk een positieve invloed op zijn omgeving. 

Lees meer

Heal

Bewust kijken naar het fysieke verhaal is ook van belang in dit traject. Vanuit de epigenetica is aangetoond dat het lichaam stress, angst en boosheid op celniveau opslaat. Daarom is het van groot belang om dit tijdig los te laten om schade te voorkomen. Ook hier wordt aandacht aan gegeven door in kaart te brengen hoe het stresssysteem van de cliënt werkt en hoe hij dat zelf kan gaan reguleren zodat overbelasting wordt voorkomen. 

Lees meer

Meer weten of twijfel je nog? Boek een vrijblijvende clarity call!

Reviews van clienten

5/5

Man (43)

Bij de eerste module vielen er al zoveel kwartjes! Door terug te kijken (KM: De reis langs je leven) naar wat er allemaal gebeurd is in mijn leven, zagen we wat mijn patronen zijn. En waarom ik dat ben gaan doen. Nog nooit eerder heb ik dat zo helder gezien en gevoel...
5/5

Vrouw (54)

Een van de dingen die ik zo waardevol vond aan de Faith-methode was de persoonlijke coaching. Ik had echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat er begrip was voor mijn situatie. De coach wist precies wat ik nodig had en heeft mij geholpen om stappen te ze...
5/5

Man (32)

Als ervaringsdeskundige van een burn-out, weet ik als geen ander hoe het voelt om compleet uitgeblust te zijn. Ik had het gevoel alsof ik vastzat in een eindeloze tunnel vol stress en vermoeidheid. Na een half jaar thuis, begon ik mij weer beter te voelen. Alleen de ...
4/5

Man (43)

De Faith-methode is geen quick fix of toverformule. Het vergt tijd, inzet en consistentie. Maar als je bereid bent om hierin te investeren, kan het echt een positieve verandering teweegbrengen in hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met onzekerheid omgaat. Want na mijn...
4/5

Vrouw (46)

Toen ik begon met de Faith-methode, was ik ontzettend onzeker. Ik durfde niet voor mezelf op te komen en had constant het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Maar door deze methode te volgen, heb ik geleerd om mijn onzekerheid te overwinnen en meer zelfvertrouwen te ...
5/5

Vrouw (55)

Vanuit eigen ervaring en in mijn rol als leidinggevende heb ik te maken met het thema veerkracht en hoe je om kunt gaan met de elementen die het leven je aanreikt. Dit boek ‘Coachen naar veerkracht’ is wederom een feest van herkenning en maakt je duidelij...
5/5

Vrouw (45)

Alhoewel ik me als coach niet specifiek met trauma bezighoud, was dit boek ‘Coachen naar veerkracht’ zeer inspirend, leerzaam en zeker ook toepasbaar! Het gaat over hoe we als mens goed en soms minder goed functioneren (na ingrijpende gebeurtenissen), bew...
/5

Vrouw (40)

Ondanks de soms heftige sessies (Faith-methode coaching en EMDR), was het ook leuk. Fijn om aan jezelf te werken en tot op de dag van vandaag neem ik mee wat ik heb geleerd. Inge is een fijn mens en neemt je serieus. Je kunt bij haar huilen en lachen en alles wat er ...
5/5

Vrouw (31)

‘EMDR heeft mij ontzettend geholpen. Na de eerste sessie merkte ik dat het al iets had gedaan. Toen ik voor de tweede sessie naar Inge ging en ik weer naar de zelfde emotie toe moest gaan voelde ik al zo veel minder pijn of verdriet. Echt heel bijzonder. Uitein...

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelen van veerkracht. Zij is de grondlegger van de Faith-methode. Deze bewezen methodiek is erop gericht om veerkracht te ontwikkelen en bestaat uit 5 modules. Praktisch en pragmatisch.

Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar eerste boek; Sterker door tegenslag. En in haar tweede boek: Coachen naar veerkracht is te lezen hoe je iemand kan helpen om weer de leiding over zijn leven te kunnen pakken.

Haar motto; 'wat je overkomt is geen keuze, wat je er mee doet wel' vindt men in haar hele manier van coachen. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken.

Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om veerkrachtig te blijven.

Samen met haar TEAM van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid. Z

Ook Faith-methode practitioner worden?

Op dit moment komen de inschrijvingen binnen van coaches die ook graag willen werken met de Faith-methode. Jij kunt daarbij zijn.

Herken jij jezelf hierin:

  • Ik zoek een unieke methode om mij als coach te onderscheiden.
  • Ik wil mensen begeleiden naar meer veerkracht.
  • Ik geloof in blended-learning en wil dat toepassen in mijn praktijk.
  • Ik wil onderdeel zijn van een community zodat ik het niet meer alleen hoef te doen.
  • Ik wil mijn cliënten een pakket kunnen bieden wat werkt en wat af is.
  • Ik wil gevoed worden met nieuwe kennis op het gebied van veerkracht, persoonlijk leiderschap, herstel na trauma, groeien vanuit tegenslag, stressregulatie en andere thema’s die hierbij aansluiten.

De community
Als community van Faith-methode practitioners versterken wij elkaar. Het is een warm bad van gelijkgestemden. Er worden buddy’s gevormd en waar behoefte is ook intervisie groepen (de KM-club).

Word Faith-methode practitioner

Meld je aan door JA in te typen. Of als je nog vragen hebt of behoefte hebt aan een persoonlijke uitleg, laat dit dan ook hier achter. Als je hieronder je gegevens invult, neemt Inge zo snel mogelijk contact met je op om je welkom te heten of voor het inplannen van een verhelderende call. 

Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

FAQ

Moet ik alle twee onderdelen afnemen (Methode  en Community)? 

Ja. Het is alleen mogelijk om Faith-methode practitioner te worden als je de methode leert toepassen én je onderdeel uitmaakt van de community.  

Hoeveel kost het? 

Hier vertel ik je graag meer over tijdens een clarity call. 

Wanneer is het? 

Start: In februari 2024 starten we met een nieuwe groep.

Meer vragen? Stel ze vrijblijvend tijdens een clarity call!