fbpx

Reguliere coaching

7 apr 2020

Jezelf transformeren tot een krachtig mens. Wil je wel authentiek zijn maar zit je vast in conditioneringen? Begin met het de leiding te pakken over je eigen leven.

Coachen bestaat uit verschillende technieken waarbij gebruik wordt gemaakt van het reeds aanwezige potentieel met als doel het vergroten van het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Het bewust maken- en opheffen van belemmerende overtuigingen en blokkades is een belangrijk onderdeel in het proces.

Technieken die worden ingezet tijdens deze vorm van coachen zijn onder andere NLP, visualisatie, HearthMath en EMDR.

Voor wie

Voor (jonge) mensen die door conditionering vastlopen in repeterende patronen en overtuigingen en daardoor niet vrijuit kunnen deelnemen aan het dagelijks leven met bijbehorende sociale en opleidings- of werk-gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan bijeenkomsten, het uitvoeren van testen, examens, werkopdrachten, sollicitaties, voordrachten en lezingen.

Kenmerken

Onzekerheid, piekeren, verlegenheid, lichamelijke klachten zoals misselijkheid, maag- en buikpijn, hartkloppingen, droge mond en emotionele uitingen als niet meer uit woorden kunnen komen, dichtslaan, huilen, trillen en boosheid.

Meer informatie en contact:

inge@krachtigmens.nl

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod