fbpx

Stap in je leven als

Krachtig Mens

Direct contact

Er zijn verschillende redenen waarom je coaching wil.

 

Want:

1. Soms wil je gecoacht worden omdat je toe bent aan een volgende stap in je leven.

Sommige mensen weten van kinds af aan al wat ze willen. Ze volgen hun pad en komen daar waar ze willen zijn. Maar bij veel mensen is dat pad moeilijk te vinden laat staan te bewandelen. Want misschien ben je wel iets gaan doen waar je goed in bent maar waar je niet blij van wordt. Of ben je iets gaan doen wat je ouders ooit een goed idee vonden.

Er zijn veel redenen waarom mensen ergens terecht gekomen zijn waar ze niet op hun plek zitten. Middels coaching kan in kaart gebracht worden wat je werkelijk pad is. Vaak liggen er nog wat blokkades, emoties en beperkende overtuigingen die je niet helpen om verder te komen. Met coaching wordt alles zichtbaar en kan wat weg mag, opgelost worden. Wil je weten wat wij voor kunnen doen? Stuur een mail met je vraag naar info@krachtigmens.nl en wij reageren binnen 24 uur.

 

2. En soms neemt het leven voor jou een stap en heb je daarom hulp nodig.

Wie kent het niet; je leven loopt goed en ineens ziet alles er anders uit

Je verliest onverwacht je baan; of je partner gaat ineens bij je weg; of je gaat gebukt onder een traumatische ervaring; of je komt tot de ontdekking dat je al veel te lang, teveel hooi op je vork neemt en je dus richting burn-out gaat of…

Je verliest onverwacht je baan; of je partner gaat ineens bij je weg; of je gaat gebukt onder een traumatische ervaring; of je komt tot de ontdekking dat je al veel te lang, teveel hooi op je vork neemt en je dus richting burn-out gaat of…

Er zijn verschillende redenen waarom je zomaar ineens de controle over je leven lijkt te verliezen en jij je alles behalve sterk voelt.

En dan gebeurt er dit:

Je voelt je onzeker. Je bent moe, heel erg moe. Voelt je gestrest en kan niet meer stoppen. Hebt last van angsten Je hebt altijd het idee dat je wat moet. Voelt je verre van vrolijk, eerder depri. En dan nog dat schuldgevoel, omdat je je zo voelt. Daarbij heb je ook vage lichamelijke klachten… hoofdpijn, buikpijn, rugpijn…

Dit wil je niet, je wilt je weer energiek en krachtig voelen. Je wilt je leven terug! Gewoon, weer kunnen genieten van alle mooie en leuke dingen om je heen. Je hebt te maken met een mentale en fysieke staat waar je helemaal geen zin in hebt…Stel jij jezelf de vraag hoe het ooit weer goed komt? Laat ons jou daarbij helpen.

Hoe wij dat doen?

Middels EMDR, De Faith-methode en andere hele interessante methodieken gaan we ontdekken wat jij nodig hebt om ook een Krachtig Mens te worden.

Maar, kom kennismaken dan vertellen we hoe wij jou kunnen helpen. Stuur een mail naar info@krachtigmens.nl

Wil je eerst meer weten over EMDR? Kijk dan hier: EMDR

Voor wie? Ons aanbod

FEEL

De kracht van leiderschap is het vermogen om vanuit het oog van de storm te kijken naar wat zich afspeelt op de werkvloer. Zonder deel te nemen.

ATTENTION

Als er iets stress geeft, zijn het negatieve gedachten. Buig je deze om naar positiviteit? Of laat je ze je heden en je toekomst verpesten?

INSPIRATION

Het licht zien. Innovatie kan ook zonder slaapverwekkende vergaderingen of saaie heisessies. Hoe handig zou het zijn als jouw medewerkers (en jijzelf) kunnen doen waar ze eigenlijk heel goed in zijn?

TIME

Managen zonder fratsen. Coachend en motiverend managen zonder piekeren en wakker liggen.

HEAL

Kwats en kernwaarden. Overpimp de waarden waar jij voor staat.

Voor de medewerker

Wij hebben een pagina speciaal voor medewerkers ingericht waar we uitleggen hoe coaching werkt met de FAITH-methode

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2020 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten en dan ook nog corona. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie.…

Lees verder

Voor wie?

Krachtig Mens is er voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Er zijn namelijk van die situaties die je liever prive houdt. Soms wil je helemaal niet dat je werkgever zich ermee bemoeit. Dan wil je het gewoon zelf regelen omdat je werkgever wel eens onderdeel kan zijn van je hulpvraag. Dan is het inderdaad aan te raden om te kiezen voor een particulier traject.

Maar het kan ook anders. Veel werkgevers zijn bereid om een bijdrage te leveren. Want laten we helder zijn. Binnen het bedrijf wil je natuurlijk bevlogen, gemotiveerde, fitte en hardwerkende (natuurlijk zonder stress) collega’s. Als de mensen lachend binnenkomen en ook blij weer naar huis gaan, kan het niet anders dan dat de zaken goed gaan. Dan kan je als manager daar van alles aan willen doen, maar  de bekende vreemde ogen kunnen soms beter prikkelen.

O ja, en je hebt vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

Kijk maar, HIER vind je een overzicht van wat anderen zeggen.

Meer weten? Nodig ons uit voor koffie. We drinken het zwart.

Bel mij terug

Coaching

Met de Faith-methode

Jarenlange studie en ontwikkeling hebben geleid tot een eigen, inmiddels bewezen, methode. De Faith-methode! Een dynamisch vijf-stappenplan voor individuele coaching.  

Meer info
Direct contact

Coaching

Regulier

Jezelf transformeren tot een krachtige mens. Wil je wel authentiek zijn maar zit je vast in conditioneringen?

Meer info
Direct contact

EMDR

Traumaverwerking

Bewezen methodieken voor verwerking van trauma's en angsten

Meer info
Direct contact

Teams

Krachtige mensen maken krachtige teams

Een krachtig team is in verbinding, is betrokken, gedreven en heeft plezier. Maar wat als dat anders gaat? Meer info
Direct contact