fbpx

Coaching met de Faith-methode

21 sep 2020

Hard werken, weinig slapen, slecht eten, geen energie en geen idee wat je hier komt doen. Laat staan dat je weet wat je leuk vindt en hoe je lol kunt blijven houden in je werk… Of het nu over een medewerker, collega of over jezelf gaat, dit zijn serieuze signalen die aangeven dat het tijd is voor iets nieuws. Noem het zingeving of een doel in het leven, het is om het even.

Hoe dan?

Een ingrijpende gebeurtenis zorgt er vaak voor dat iemand onzeker wordt. Wij zien die gebeurtenissen juist als een mogelijkheid om iemand te resetten en te brengen naar zijn/haar oorspronkelijk staat. Maar dan versie 2.0! Wij doen dit middels de Faith-methode. Een zelf ontwikkeld, dynamisch vijf-stappenplan voor individuele coaching. Intensief, krachtig en bewezen effectief.

Gaan we praten?

Natuurlijk gaan we praten! Maar ook lachen, graven, wandelen, huilen, schrijven, koffie en theedrinken met chocolade. Alleen als iemand zich kwetsbaar durft op te stellen, kunnen we de verandering voor elkaar krijgen. Dit doen we samen. Want ook wij stellen ons ook kwetsbaar op, dat maakt het veilig. Wij houden namelijk niet van afstandelijkheden.

Wat levert het op?

Het gaat opleveren wat hij of zij wil dat het oplevert. Klinkt misschien flauw maar zo is het wel. Wij stoppen geen vertrouwen, vitaliteit, bevlogenheid of creativiteit in mensen. Dat kunnen ze alleen zelf doen. Maar, wij laten ze wel zien waar de knoppen zitten om het aan te zetten. Zelfs als het een beetje zeer doet.

Klinkt pittig!

Klopt. Iets met stinkende heelmeesters en open wonden. De Faith-methode ondersteunt de zoektocht die je nodig hebt om te kunnen groeien vanuit een benarde en pijnlijke situatie. Tijdens die zoektocht vind je wellicht een aantal zaken waar je liever niet meer naar kijkt. Maar, daar gaan ze niet van weg. Door ze in kaart te brengen, aan te kijken en vervolgens los te laten, gaan ze wel weg.

Veiligheid voorop!

Wij houden altijd de veiligheid van de persoon tegenover ons in de gaten. Iemand groeit namelijk het beste als hij/zij zich veilig en gesteund voelt. Dat geeft krachtige mensen!

Meer informatie? Mail naar: inge@krachtigmens.nl

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod