Dit zijn de 5 grootste zorgen van een coach bij het coachen naar veerkracht.

23 september 2023

Vol wanhoop vulde ik afgelopen maart het contactformulier in op de website van Krachtig Mens. Ik zat toentertijd al in EMDR-therapie, maar voelde mij niet op mijn gemak bij deze persoon. Vanaf mijn intake met Chantal en in de therapieruimte bij Inge was het voor mij helder dat ik wilde overstappen. Ik voelde me veilig, op mijn gemak en écht gehoord door Inge. Na een nare ervaring op een festival in maart 2019 waren er bij mij op een sluipende wijze paniekaanvallen ontstaan.

Ik bagatelliseerde mijn klachten en maakte mezelf wijs dat dit simpelweg een fase was die weer over zou gaan. Tot ik in het najaar van 2020 realiseerde dat dit zo niet langer door kon gaan. Mijn paniekstoornis begon mijn leven te beheersen en ik verloor zowel mijn positieve instelling als het vertrouwen in mijn lichaam. De continue angst voor de angst zorgde voor beperkingen op mijn (studenten)leven en van de gedachte dat dit voor de rest van mijn leven zo door zou moeten gaan raakte ik elke dag opnieuw in totale paniek. Eenmaal in therapie bij Inge kwam ik er al snel achter dat veel gebeurtenissen uit mijn jeugd nooit verwerkt waren.

Tijdens de EMDR-sessies bij Inge voelde ik de ruimte om weggestopte emoties en verdriet naar boven te laten komen. Steeds meer vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Ik begon te begrijpen waar mijn continue gespannen en gejaagde gevoel vandaan kon komen. Na tien sessies bij Krachtig Mens, ben ik -voor nu- klaar met mijn traject. Mijn lijf waar voorheen elke dag allerlei paniekgevoelens doorheen sjeesden heeft zo veel meer rust gevonden en mijn paniekaanvallen zijn flink gereduceerd. Inge heeft mij geholpen het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te vinden.

Ik bewonder Inge voor de manier waarop zij zo begaan is met haar cliënten en ben haar erg dankbaar. En ik vond het fijn Chantal altijd even te kunnen spreken bij een noodgevalletje of tijdens het inplannen van mijn sessie(s). Je voelt je echt veilig bij de dames van Krachtig Mens. Bedankt!
-Davinia, 22 jaar 

Wil je net als Davinia geholpen worden of twijfel je of EMDR bij jou zou kunnen werken? Neem dan vrijblijvend contact op waarna wij telefonisch met je kennismaken. Kosteloos en geheel vrijblijvend.

Stuur ons een mailtje met je telefoon nummer:

Info@krachtigmens.nl

Andere inspiratie

Mondhygiëniste

De mondhygiëniste

Deze week was ik bij de mondhygiëniste. Ik bedacht mij dat er toch maar weinig momenten zijn in mijn leven dat i...
Overdracht

Overdracht en tegenoverdracht bij coaching: kansen voor groei

Als coach ben je constant bezig met het begeleiden van anderen. Je luistert naar hun verhalen, stelt de juiste vragen...
Trauma

Collectief trauma

Ik weet niet of je het door hebt, maar we zitten in een collectief trauma. Denk je dat ik overdrijf? Lees dan nog eve...