Q&A - Schuif jij aan?

Doe jij het ook altijd maar alleen? Zoek jij krachtige mensen om je heen om samen mee op te trekken en te blijven groeien?

In deze Q&A staan diepgang en zeker ook gezelligheid centraal met als doel om elkaar verder te helpen. We gaan samen aan Inge's digitale keukentafel plaatsnemen en met elkaar in gesprek over struggels en keuzes als mens, ondernemer en coach.

Live Q&A op 13 september 12:30 - 13:30 uur. Ben jij erbij? Meld je direct aan:

Samen ben je sterker

In deze Q&A gaat het over verbinding. Je hoeft niet altijd wat nieuws te leren. Soms word je juist beter door je gesteund te voelen. We gaan met elkaar in gesprek onder begeleiding van Inge. Waar nodig geeft ze inzicht op basis van haar coach-methode, maar ook jij kan anderen helpen vanuit jouw expertise. Samen zijn we sterker!

Empowering

Krachtige vrouwen bij elkaar om elkaar te versterken.

Verbinding

Écht met elkaar in gesprek over wat ons beweegt.

Interactief

Ruimte voor vragen en interactie met mij en andere deelnemers

Wil jij het samen doen?

In mijn eerste jaren als coach worstelde ik ermee dat ik bij sommige cliënten niet de doorbraak wist te creëren die ik wilde. Maar ook in het opbouwen van mijn praktijk was ik zoekende. 

Hoe fijn zou het toen zijn geweest om te kunnen sparren. Om een groep krachtige vrouwen om me heen te hebben bij wie ik kon klankborden. Daarom deze Q&A met als doel om je te leren kennen en vrouwelijke coaches bij elkaar te verzamelen. 

 

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelen van veerkracht. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode. Deze bewezen methodiek is erop gericht om veerkracht te ontwikkelen en bestaat uit 5 modules. Praktisch en pragmatisch.

Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar eerste boek; Sterker door tegenslag. En in haar tweede boek: Coachen naar veerkracht is te lezen hoe je iemand kan helpen om weer de leiding over zijn leven te kunnen pakken.

Haar motto; 'wat je overkomt is geen keuze, wat je er daarna mee doet wel' vindt men in haar hele manier van coachen. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken.

Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om veerkrachtig te blijven.

Samen met haar team van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.