fbpx

Chantal Nijhuis

13 mei 2021

Ondersteuning bieden op elk vlak, is het talent van Chantal. Als Virtual-Manager brengt ze structuur en rust in ons team. Maar ook denkt en werkt ze mee om Krachtig Mens te laten groeien. Als aankomend life-coach is zij de aangewezen persoon om onze cliënten het eerste gevoel van veiligheid te bieden. Geïnspireerd door “vervul je vijf grote levenswensen”, de FAITH-methode, mindfulness en meditatie, is haar wens om nieuwe cliënten te begeleiden binnen Krachtig Mens, haar doel.

“Hoe heerlijk zou het zijn als je kan doen wat je leuk vindt, elke dag. Wat zou jij dan doen? Ik zie mensen vaak ontevreden en zonder echte glimlach op hun gezicht binnenkomen of rondlopen. Dat is jammer want je hebt maar één leven, het zou toch leuk zijn als je lekker in je vel zit en met zelfvertrouwen er doorheen fietst? Na een gesprek of coaching binnen ons team, lachen ze en gaan ze opgelucht en vrolijk de deur uit. Ze hebben weer zin om dingen aan te pakken.”

 

De punten waarbij Chantal je wilt helpen

  • Zaken waar je tegenaan loopt nu echt aanpakken
  • Af van hoofdpijn, nekklachten en andere stress gerelateerde klachten -> Hoofdfijn!
  • Werken aan passies, ambities en plannen
  • Jezelf enthousiast en actief laten voelen
  • Niet meer in valkuilen vallen
  • Meer zelfvertrouwen en daardoor aantrekkelijk en succesvol zijn
  • Je verhaal kwijt kunnen, frisse inzichten krijgen en kwaliteiten ontdekken
  • Loopbaanbegeleiding -> job coaching
  • Voedingsproblematiek -> bewust met voeding om leren gaan
  • Mindfulness oefeningen

 

Haar moto

“THEY SAY I DREAM TOO BIG?!  I SAY THEY THINK TOO SMALL!”

 

Dit maakt haar tot waardevol lid van Team Krachtig Mens!

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod