Online Masterclass; Help je cliënt van weerstand naar veerkracht

24 juni 19.30

Ontdek de 7 manieren waarop je cliënt in de weerstand schiet.

Weerstand kan een coach-traject behoorlijk in de weg zitten. Maar wist je dat het doorbreken van weerstand je traject op een manier in beweging brengt die je anders niet had gekregen? Zeker als jij weet dat er 7 subtiele signalen zijn die iemand geeft wanneer hij in de weerstand zit. Als jij die herkent kan je cliënt wel zijn doelen bereiken en daarbij ook meer veerkracht ontwikkelen.

Wil je je cliënten ook op dit thema nog beter kunnen begeleiden? Zodat hij of zij zich dwars door de weerstand heen kan ontwikkelen? En hoe je cliënt daar dan ook nog veerkrachtiger door kan worden?

De masterclass “Help je cliënt van weerstand naar veerkracht!” biedt de tools en inzichten die je nodig hebt zodat je coachee zijn doelen wel behaalt. Schrijf je nu in zodat weerstand niet meer in de weg gaat zitten!

Bedrijven waar Krachtig Mens mee samenwerkt

Waarom deze Online Masterclass?

Weerstand. Je ziet het niet, je hoort het niet, maar iedereen ervaart het wel eens. In onze hectische wereld is weerstand een veelvoorkomend obstakel voor persoonlijke groei. Het heeft zelfs 7 gezichten waarachter iemand zich verschuilt en zichzelf tegenhoudt om zijn doelen te bereiken.

Als coach kan dit frustrerend zijn, want deze weerstand zorgt ervoor dat je cliënt minder energie inzet om actie te ondernemen. Maar diep van binnen is er ook dat stemmetje dat fluistert wat hij zou kunnen zijn, wat hij zou kunnen doen, als hij zichzelf niet tegenhield.

De masterclass “Help je cliënt van weerstand naar veerkracht!” biedt jou de inzichten en tools die je in kunt zetten zodat je cliënt dat goede stemmetje niet meer gaat negeren. Ontdek hoe je je cliënt kunt helpen om toch echt te gaan doen waarvoor hij eigenlijk bij jou komt, en zich niet meer laat beperken door wat dan ook.

Meld je nu aan en til je coachingsvaardigheden naar een niveau waarbij jij echt die verandering bij iemand te weeg kan brengen!

Wat ga je leren?

Tijdens deze boeiende en interactieve masterclass leer je:

Inzicht in Weerstand

Wat is het en waarom hebben cliënten vaak ongemerkt weerstand tegen ontwikkeling?
Door dit inzicht kan jij zorgen voor een doorbraak in je sessies.

7x Weerstand

Concrete voorbeelden van manieren waarop iemand in de weerstand kan gaan zitten. Plus de tools deze om te zetten naar actie.

5 effectieve oplossingen

Praktische technieken om iemand uit die weerstand te halen en je coachtraject tot een succes te maken.

Het Doel

Het doel van deze masterclass “Help je cliënt van weerstand naar veerkracht!” is om ervoor te zorgen dat jij door de weerstand heen kan werken. Als je patronen kunt doorbreken, kunnen doelen bereikt worden. Hierdoor kun je je cliënt in beweging krijgen en komt hij daar waar hij of zij wil zijn.

Wanneer je cliënt zijn persoonlijke neiging tot weerstand begrijpt, zal hij zichzelf beter leren kennen en zich niet langer laten beperken. Weten hoe en wat je doet wanneer je jezelf tegenhoud, is heel belangrijk voor persoonlijke groei en veerkracht.

Het uiteindelijke doel is dat je cliënt ook dit aspect van zichzelf herkent en accepteert, zodat jij als coach nog effectiever kunt bijdragen aan hun ontwikkeling. Dus kom naar de gratis masterclass en leer hoe jij je cliënt door de weerstand heen kunt helpen zodat hij of zij nu wel het persoonlijke doel kan halen.

Voor Wie is Deze Masterclass?

Deze masterclass wordt gegeven
door Inge Miltenburg-Bos van Krachtig Mens

Bij Krachtig Mens geloven we in de unieke kracht, de talenten en de persoonlijke gebruiksaanwijzing van ieder individu. Door deze in kaart te brengen, helpen we mensen de leiding over hun leven terug te nemen. Het levert het beste resultaat en maakt voor altijd veerkrachtig.
Hiervoor werken wij met onze bewezen Faith-methode waarmee we inmiddels een paar honderd mensen hebben gecoacht naar meer veerkracht. Met deze unieke aanpak vinden mensen het geloof (Faith) en vertrouwen in zichzelf blijvend terug. En, inmiddels zijn er meer coaches die werken met de Faith-methode en ook hun cliënten behalen de doelen die ze eerder niet konden halen.
 
Toch kan weerstand onderweg roet in het eten gooien en iemand ervan weerhouden het leven te leiden dat hij of zij eigenlijk wil.

De masterclass “Help je cliënt van weerstand naar veerkracht!” biedt:

➡️ Praktische tools om weerstand te doorbreken

➡️ Gepersonaliseerde begeleiding

➡️ Direct toepasbare inzichten

Geef je coaching een krachtige boost en help je cliënten om hun doelen te behalen!

 

Meld je nu aan!

Schrijf je nu in en ontdek hoe je jouw cliënten kunt helpen om hun grootste obstakels te overwinnen, hun veerkracht te versterken en met vertrouwen vooruit te gaan, zelfs wanneer het spannend is.

Online Masterclass:
Help je cliënt van Weerstand naar Veerkracht!
24 juni 19:30 uur

Blijf op de hoogte!

Ontvang alle updates van Krachtig Mens direct in je inbox.

 

*Door je aan te melden ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.