#Live webinar

Coachen naar veerkracht

In dit gratis webinar legt Inge Miltenburg-Bos uit welke handvatten mensen houvast en richting geven. Hiermee kan jij je cliënt helpen om zijn veerkracht te vinden en versterken.

Live webinar op 8 juni 16:30 - 17:30 uur en 20 juni 12:00 - 13.00 uur. Ben jij erbij? Meld je direct aan

Kom erachter hoe jij doorbraken creëert bij jouw cliënten tijdens ons gratis webinar!

Ben jij een coach en loop je soms vast in je trajecten of wil je je trajecten naar een hoger level tillen? Dan is het webinar ‘Coachen naar veerkracht’ iets voor jou!

Als coach help je mensen om antwoorden te vinden op allerhande vragen, of ze nu persoonlijk zijn of werkgericht. Maar wat doe je als je cliënt een trauma heeft? Hoe geef je de juiste handvatten? Hoe krijg je je cliënt in beweging? En waar ga je beginnen?

Praktisch

Praktische handvatten en tips om jouw cliënten te helpen aan meer veerkracht

Verhelderend

Voorbeelden uit de praktijk die laten zien hoe de methode werkt.

Interactief

Ruimte voor vragen en interactie met mij en andere deelnemers

Bedrijven die KrachtigMens toevertrouwen

Wil jij doorbraak creëren?

In mijn eerste jaren als coach worstelde ik ermee dat ik bij sommige cliënten niet de doorbraak wist te creëren die ik wilde. Ik zocht als coach naar houvast en structuur zodat mijn focus tijdens de sessies voor 100% bij de cliënt kon liggen.

Na meer dan 1000 uren coachen, en dus vele cliënten, heb ik een heldere methode ontwikkeld die bewezen succesvol is. De Faith-methode. Inmiddels heb ik er zelfs twee boeken over geschreven: ‘Sterker door tegenslag’ en ‘Coachen naar veerkracht’. En nu kan ook jij deze methode voor jou laten werken.

 

Coach naar veerkacht met de Faith-methode

Veerkracht gaat over het terugkeren naar je oorspronkelijke stand na een heftige ervaring. Wat je oorspronkelijke stand is, is best moeilijk te zeggen. Zeker als het leven je hard heeft geraakt of er een grote verandering heeft plaatsgevonden. Dat vraagt misschien om een ‘nieuwe versie’ van jezelf. Trauma maakt vaak onzeker en mensen twijfelen aan zichzelf. Ga dan maar zelfbewust je nieuwe versie ontdekken. Dat is lastig! Hoe je dat doet leren we nergens.

Toen Inge zelf in 2013 door een hele nare periode ging, is ze op zoek gegaan naar die ‘hoe’. Dit onderzoek gaf de juiste inzichten waarmee ze anderen nu al ruim 7 jaar met veel succes helpt sterker uit heftige situaties te komen.

In dit webinar legt Inge uit welke handvatten mensen houvast en richting geven zodat je cliënt zijn veerkracht kan vinden en kan versterken. Want veerkracht is iets wat veel mensen erg goed kunnen gebruiken.

Waarom zou jij dit webinar moeten volgen?

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelen van veerkracht. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode. Deze bewezen methodiek is erop gericht om veerkracht te ontwikkelen en bestaat uit 5 modules. Praktisch en pragmatisch.

Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar eerste boek; Sterker door tegenslag. En in haar tweede boek: Coachen naar veerkracht is te lezen hoe je iemand kan helpen om weer de leiding over zijn leven te kunnen pakken.

Haar motto; 'wat je overkomt is geen keuze, wat je er daarna mee doet wel' vindt men in haar hele manier van coachen. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken.

Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om veerkrachtig te blijven.

Samen met haar team van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.

Wat cliënten over KrachtigMens zeggen

5/5

Vrouw (31)

‘EMDR heeft mij ontzettend geholpen. Na de eerste sessie merkte ik dat het al iets had gedaan. Toen ik voor de tweede sessie naar Inge ging en ik weer naar de zelfde emotie toe moest gaan voelde ik al zo veel minder pijn of verdriet. Echt heel bijzonder. Uitein...
5/5

Vrouw (23)

“De sessies met Inge hebben mij enorm geholpen om weer dichtbij mezelf te komen. Ik heb me altijd veilig gevoeld bij Inge, en het was mogelijk om écht alles te vertellen, en Inge luisterde altijd aandachtig en oordeelde nooit. De therapie heeft me geholpen om t...
5/5

Vrouw (41)

In en na een periode waarin er veel gebeurde op emotioneel vlak en ik merkte dat ik het niet alleen kon heb ik hulp gezocht bij krachtig mens. De stap was groot maar het bad was warm. Alles kan en mag er zijn. Samen met Saskia aan de slag gegaan. Ondanks eerdere ther...
5/5

Vrouw (33)

“In de Faith-methode komen allerlei elementen vanuit verschillende invalshoeken/zienswijzen bij elkaar. Ik heb geleerd om mijn gevoel te omarmen, beet te pakken en het er te laten zijn, zonder oordeel. Gevolg? Er is ruimte ontstaan, er is weer een stroming begonnen. ...
5/5

Vrouw (41)

“November 2020 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten en dan ook nog corona. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan wan...
5/5

Vrouw (28)

Lichamelijk was ik hersteld van mijn burn-out. Ik werkte weer fulltime, maar het was duidelijk dat ik mentaal nog niet was hersteld. Ik reageerde nog heftig op situaties en was aan het ‘vechten’ om mezelf staande te houden. Via onze nieuwe HR-manager ben ...
5/5

HR Manager

“We hebben in een periode van reorganiseren een hoog ziekteverzuim gehad. Om dit tegen te gaan is een samenwerking aangegaan met KrachtigMens. De slagkracht, bijzondere werk en behandelwijze maken KrachtigMens onderscheidend. Hun concept gebaseerd op de Faith-me...
5/5

Vrouw (53)

“Vorig jaar heb ik de Faith-methode mogen volgen. Op voorhand dacht ik; wat zou mij het kunnen brengen, 6 bezoeken lang. Al gelijk de eerste ochtend was ik zo onder de indruk van de handvatten die ik aangereikt heb gekregen, hier kon ik echt wat m...
5/5

HRM Manager

“Uitval van collega’s door extreme druk binnen afdelingen is nooit leuk. Vaak is het zo dat voor elke collega een eigen verhaal van toepassing is. Door de inzet van KrachtigMens hebben we kunnen voldoen aan het beginsel maatwerk voor de collega. De wijze waarop intak...

#Live webinar

Coachen naar veerkracht

In het gratis webinar legt Inge Miltenburg-Bos uit welke handvatten mensen houvast en richting geven. Hiermee kan je cliënt zijn veerkracht vinden en versterken.

Live webinar op 8 juni 16:30 - 17:30 uur en 20 juni 12:00 - 13.00 uur. Ben jij erbij? Meld je direct aan