#Live webinar

Coachen naar veerkracht

In dit gratis webinar deelt Inge Miltenburg-Bos de 5 stappen naar meer veerkracht. Hiermee kan jij je cliënt helpen om zijn veerkracht te vinden en versterken.

Deze live webinar wordt vaker gegeven te weten 12 september, 10 oktober, 7 november en 12 december. Ben jij erbij? Meld je direct aan:

Krijg zicht op de vijf belangrijkste pijlers voor veerkracht

In dit webinar krijg je inzicht in de 5 modules van de Faith-methode. Deze methode is ontstaan uit studies zoals de Polyvagaaltheorie, NLP, mindfulness, EMDR, emotieregulatie, RET en nog meer. De samenhang van deze technieken creëert een sterk concept en helpt mensen al jaren om veerkrachtiger te worden.

Praktisch

Praktische handvatten en tips om jouw cliënten te helpen aan meer veerkracht

Verhelderend

Voorbeelden uit de praktijk die laten zien hoe de methode werkt.

Interactief

Ruimte voor vragen en interactie met mij en andere deelnemers

Bedrijven die KrachtigMens toevertrouwen

Wil jij doorbraak creëren?

In mijn eerste jaren als coach worstelde ik ermee dat ik bij sommige cliënten niet de doorbraak wist te creëren die ik wilde. Ik zocht als coach naar houvast en structuur zodat mijn focus tijdens de sessies voor 100% bij de cliënt kon liggen.

Na meer dan 1000 uren coachen, en dus vele cliënten, heb ik een heldere methode ontwikkeld die bewezen succesvol is. De Faith-methode. Inmiddels heb ik er zelfs twee boeken over geschreven: ‘Sterker door tegenslag’ en ‘Coachen naar veerkracht’. En nu kan ook jij deze methode voor jou laten werken.

 

Coach naar veerkacht met de Faith-methode

Veerkracht gaat over het terugkeren naar je oorspronkelijke stand na een heftige ervaring. Wat je oorspronkelijke stand is, is best moeilijk te zeggen. Zeker als het leven je hard heeft geraakt of er een grote verandering heeft plaatsgevonden. Dat vraagt misschien om een ‘nieuwe versie’ van jezelf. Trauma maakt vaak onzeker en mensen twijfelen aan zichzelf. Ga dan maar zelfbewust je nieuwe versie ontdekken. Dat is lastig! Hoe je dat doet leren we nergens.

Toen Inge zelf in 2013 door een hele nare periode ging, is ze op zoek gegaan naar die ‘hoe’. Dit onderzoek gaf de juiste inzichten waarmee ze anderen nu al ruim 7 jaar met veel succes helpt sterker uit heftige situaties te komen.

In dit webinar legt Inge uit welke handvatten mensen houvast en richting geven zodat je cliënt zijn veerkracht kan vinden en kan versterken. Want veerkracht is iets wat veel mensen erg goed kunnen gebruiken.

Waarom zou jij dit webinar moeten volgen?

Over Inge Miltenburg-Bos

Inge is expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ontwikkelen van veerkracht. Naast EMDR Master Practitioner is zij grondlegger van de Faith-methode. Deze bewezen methodiek is erop gericht om veerkracht te ontwikkelen en bestaat uit 5 modules. Praktisch en pragmatisch.

Zij beschrijft het ontstaan van de Faith-methode in haar eerste boek; Sterker door tegenslag. En in haar tweede boek: Coachen naar veerkracht is te lezen hoe je iemand kan helpen om weer de leiding over zijn leven te kunnen pakken.

Haar motto; 'wat je overkomt is geen keuze, wat je er daarna mee doet wel' vindt men in haar hele manier van coachen. Juist door hetgeen iemand meemaakt, ontstaat de kans om te groeien. Inge biedt mensen de mogelijkheid om veilig en vanuit zelf ontwikkeld vertrouwen deze groei aan te gaan. Dit is belangrijk omdat mensen zo vanuit eigen kracht en inzichten kunnen werken.

Datgene wat al aanwezig is, wordt ingezet. Dit geeft het meest optimale en blijvende resultaat, is haar ervaring. En dat is erg belangrijk bij herstel en van groot belang om veerkrachtig te blijven.

Samen met haar team van specialisten ondersteunt Inge mensen en bedrijven bij herstel middels het unieke coaching-concept op basis van de Faith-methode. Haar passie om mensen succesvol te helpen heeft geresulteerd in een 9,2 voor klanttevredenheid.

Wat cliënten over KrachtigMens zeggen

5/5

Man (43)

Bij de eerste module vielen er al zoveel kwartjes! Door terug te kijken (KM: De reis langs je leven) naar wat er allemaal gebeurd is in mijn leven, zagen we wat mijn patronen zijn. En waarom ik dat ben gaan doen. Nog nooit eerder heb ik dat zo helder gezien en gevoel...
5/5

Vrouw (54)

Een van de dingen die ik zo waardevol vond aan de Faith-methode was de persoonlijke coaching. Ik had echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd en dat er begrip was voor mijn situatie. De coach wist precies wat ik nodig had en heeft mij geholpen om stappen te ze...
5/5

Man (32)

Als ervaringsdeskundige van een burn-out, weet ik als geen ander hoe het voelt om compleet uitgeblust te zijn. Ik had het gevoel alsof ik vastzat in een eindeloze tunnel vol stress en vermoeidheid. Na een half jaar thuis, begon ik mij weer beter te voelen. Alleen de ...
4/5

Man (43)

De Faith-methode is geen quick fix of toverformule. Het vergt tijd, inzet en consistentie. Maar als je bereid bent om hierin te investeren, kan het echt een positieve verandering teweegbrengen in hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met onzekerheid omgaat. Want na mijn...
4/5

Vrouw (46)

Toen ik begon met de Faith-methode, was ik ontzettend onzeker. Ik durfde niet voor mezelf op te komen en had constant het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Maar door deze methode te volgen, heb ik geleerd om mijn onzekerheid te overwinnen en meer zelfvertrouwen te ...
5/5

Vrouw (55)

Vanuit eigen ervaring en in mijn rol als leidinggevende heb ik te maken met het thema veerkracht en hoe je om kunt gaan met de elementen die het leven je aanreikt. Dit boek ‘Coachen naar veerkracht’ is wederom een feest van herkenning en maakt je duidelij...
5/5

Vrouw (45)

Alhoewel ik me als coach niet specifiek met trauma bezighoud, was dit boek ‘Coachen naar veerkracht’ zeer inspirend, leerzaam en zeker ook toepasbaar! Het gaat over hoe we als mens goed en soms minder goed functioneren (na ingrijpende gebeurtenissen), bew...
/5

Vrouw (40)

Ondanks de soms heftige sessies (Faith-methode coaching en EMDR), was het ook leuk. Fijn om aan jezelf te werken en tot op de dag van vandaag neem ik mee wat ik heb geleerd. Inge is een fijn mens en neemt je serieus. Je kunt bij haar huilen en lachen en alles wat er ...
5/5

Vrouw (31)

‘EMDR heeft mij ontzettend geholpen. Na de eerste sessie merkte ik dat het al iets had gedaan. Toen ik voor de tweede sessie naar Inge ging en ik weer naar de zelfde emotie toe moest gaan voelde ik al zo veel minder pijn of verdriet. Echt heel bijzonder. Uitein...

#Live webinar

Coachen naar veerkracht

In het gratis webinar legt Inge Miltenburg-Bos uit welke handvatten mensen houvast en richting geven. Hiermee kan je cliënt zijn veerkracht vinden en versterken.

Live webinar op 8 juni 16:30 - 17:30 uur en 20 juni 12:00 - 13.00 uur. Ben jij erbij? Meld je direct aan