fbpx

Elly Luider

19 feb 2018

Met ruim dertig jaar en duizenden uren podiumervaring, weet Elly haar publiek feilloos te boeien en te inspireren. Voorheen deed zij dit als als cabaretière, inmiddels als coach en trainer binnen het team van Krachtig Mens. Op een luchtige, speelse wijze lardeert ze pijnlijke onderwerpen en ingewikkelde situaties met humor, waardoor een lezing of training van begin tot eind boeiend en vermakelijk blijft.

Dat het leven niet louter en alleen uit plezier maken bestaat weet zij echter als geen ander. Verschillende tegenslagen, rouwprocessen, een levensbedreigende ziekte en een enorme levenslust hebben haar gevormd tot de sterke, vitale vrouw die zij nu is.

Elly: ‘Vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd en gevormd tot wie we uiteindelijk zijn. Dat we het daar dan maar mee moeten doen is onzin. In de afgelopen vijf jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd op gebied van vitaliteit, welzijn, persoonlijke ontwikkeling- en groei. Als mindfulness-meditatietrainer en transformatiecoach heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk onze ademhaling is, dat onze hersenen plastisch zijn (neuroplasticiteit) en tot aan onze dood nieuwe verbindingen maken. Ook heb ik geleerd om naar pijn en/of onrust te kijken, deze te omarmen en te verwerken door middel van bijvoorbeeld: EFT (Emotioneel Freedom Technics), CTT (Cutting The Ties), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) journaling, ademhalingstechnieken en meditatie.’

Elly heeft zich als transformatiecoach verbonden aan Krachtig Mens en geeft ook sprekerstraining.

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod