Theatertraining

Bureau Empowerment

Direct contact

Theathertraining (in ontwikkeling)

ER WAS EENS……. 

In het oerwoud van coaches, trainers, therapeuten en andersoortige al dan niet goed opgeleide brainhackers staat een overkill aan zelf getimmerde praktijkhutjes, voorzien van digitale uithangborden met wervende teksten. En hoewel de teksten van elkaar verschillen, zenden ze eenzelfde boodschap die zal moeten leiden tot overvolle agenda’s en mentaal gezonde medemensen.  

Onderzoekend kijken transpirerende, heen en weer rennende, slecht slapende ploeteraars met rooddoorlopen ogen vanuit solide hoog opgemetselde stenen torens, voorzien van gangen met hokjes, neer op de wirwar van deze met certificaten pronkende, zelfhulp boeken lezende tribes.  

Af en toe werpt een verwarde torenbewoner een smekende blik op het oerwoud en de uithangborden, in de hoop daar een goeroe te vinden die hem zal verlossen van de stemmen in zijn hoofd. Stemmen die op dwingende toon bevelen tot meer, beter, harder, hoger en uiteindelijk zullen leiden tot een laag zelfbeeld met bijbehorende angsten en depressies. 

Wanhopig vouwt het slachtoffer verschillende van hulpkreet voorziene printpapieren tot vliegtuigjes en werpt deze uit het venster, in de hoop dat de thermiek hen zal meevoeren naar het oerwoud en een van tribe-leden hem zal komen redden uit zijn benarde positie.  

Wanhopig vouwt het slachtoffer verschillende van hulpkreet voorziene printpapieren tot vliegtuigjes en werpt deze uit het venster, in de hoop dat de thermiek hen zal meevoeren naar het oerwoud en een van tribe-leden hem zal komen redden uit zijn benarde positie.  

Wat noch de torenbewoner, noch de tribes kunnen vermoeden, is dat in het penthouse van de hoogste boom aan de rand van het aangrenzende park de dames van Bureau Empowerment jarenlang het complete circus van vraag en aanbod hebben gadegeslagen en in alle rust een spiegel creëerden waarvan de schitterende weerkaatsing in een klap een eind zal maken aan al het leed. 

Einde…..of niet, maar dan wordt het vervolgd.

Meer weten? Nodig ons uit voor koffie. We drinken het zwart.

Voor wie? Hét aanbod

FEEL

De kracht van leiderschap is het vermogen om vanuit het oog van de storm te kijken naar wat zich afspeelt op de werkvloer. Zonder deel te nemen.

ATTENTION

Als er iets stress geeft, zijn het negatieve gedachten. Buig je deze om naar positiviteit? Of laat je ze je heden en je toekomst verpesten?

INSPIRATION

Het licht zien. Innovatie kan ook zonder slaapverwekkende vergaderingen of saaie heisessies. Hoe handig zou het zijn als jouw medewerkers (en jijzelf) kunnen doen waar ze eigenlijk heel goed in zijn?

TIME

Managen zonder fratsen. Coachend en motiverend managen zonder piekeren en wakker liggen.

HEAL

Kwats en kernwaarden. Overpimp de waarden waar jij voor staat.

Voor de medewerker

Wij hebben een pagina speciaal voor medewerkers ingericht waar we uitleggen hoe coaching werkt met de FAITH-methode

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Voor wie?

Krachtig Mens is er voor zowel de manager als voor de medewerker. Nu kunnen we hele hippe en trendy woorden daarvoor gaan gebruiken, maar die laten we liever achterwege. 

Want laten we helder zijn. Als manager wil je natuurlijk bevlogen, gemotiveerde, fitte en hardwerkende (natuurlijk zonder stress) collega’s. Als de mensen lachend binnenkomen en ook blij weer naar huis gaan, kan het niet anders dan dat de zaken goed gaan.  

Dan kan je als manager daar van alles aan willen doen, maar de medewerker zal ook geprikkeld en gekriebeld moeten worden. Anders sta je aan dat bekende paard te trekken… 

Kortom: door op alle lagen binnen de organisatie de boel op te schudden, ontstaat er lucht. Dan kan iedereen weer zien wat er nu werkelijk toe doet. En dat maakt ons werkend leven een stuk interessanter. 

O ja, en je hebt vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

Kijk maar, HIER vind je een overzicht van wat anderen zeggen.

Meer weten? Nodig ons uit voor koffie. We drinken het zwart.

Bel mij terug

Coaching

Op basis van de Faith-methode

Jarenlange studie en ontwikkeling hebben geleid tot een eigen, inmiddels bewezen, methode. De Faith-methode! Een dynamisch vijf-stappenplan voor individuele coaching.  

Meer info
Direct contact

Transformatiecoaching

Transformeren tot krachtige leider

Jezelf transformeren tot een krachtige leider. Wil je voor een groep staan maar weet je niet hoe? Of wil je wel authentiek zijn als manager maar zit je vast in conditioneringen?

Meer info
Direct contact

Workshops

Lekker prutsen

Onze workshops maken wij altijd op maat dus zijn uniek en bovenal ludiek. Geen standaard geneuzel.

Meer info
Direct contact

Groepstraining

De kracht van de groep

De kracht van de groep is groot. Samen bereik je immers meer. Maar is samen ook echt samenwerken? Of is het meer tegenwerken? Meer info
Direct contact