fbpx

Inge Miltenburg-Bos: “Kosten voor opgebrande medewerkers zijn te voorkomen”

1 sep 2017

Gemiddeld 1 op de 7 Nederlanders is hard op weg is om ‘burn out’ te raken. De kosten per ‘opgebrande medewerker’ bedragen 60.000 euro, volgens Arboned. Eén van de belangrijkste oorzaken van een burn out is een heftige, ingrijpende gebeurtenis. FAITH-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos: “Dat heeft enorme financiële en emotionele gevolgen. Het is in het belang van de medewerker én het bedrijf om dit te voorkomen.” Daarom schreef de expert het boek ‘Sterker door tegenslag’, met een stappenplan om sterker te worden.

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod