fbpx

Faith-methodespecialist Inge Miltenburg-Bos brengt eerste boek uit

14 sep 2017

Het boek ‘Sterker door tegenslag’ is het debuut van onderneemster Inge Miltenburg-Bos. Voor haar boekpresentatie, die plaatsvond op 14 september bij de Colour Kitchen in Zuilen was veel belangstelling. Annette van Roozendaal, Senior HR Business Partner at Unique (USG People), nam het boek in ontvangst: “Wij hebben al mogen ervaren wat jij voor medewerkers kunt betekenen. En ik weet zeker dat je nog veel meer mensen gaat helpen met dit boek en jouw Faith-methode.”

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod