fbpx

Wat zegt
CEO Netwerkorganisatie

In de aanwezigheid zijn van Elly Luider geeft je altijd een goed gevoel. Het is het het authentieke, die zelfbewuste, beheerste uitstraling die zij heeft. Waarbij je al snel ontdekt dat onder die beheersing een en al bruisende passie voor theater en het enthousiasmeren van mensen schuil gaat.
Elly maakte onlangs in een spontane ondernemerssessie bij BizzTribe weer grote indruk op mij. In een gezelschap van 14 ondernemers legde zij de link tussen presenteren en haar theaterervaringen van tien tallen jaren.
Het was mooi om te zien hoe zij als zo'n sterke dame, zich zo klein en kwetsbaar op durfde en kon stellen. Het was een leerzame sessie met nieuwe inzichten en bevestigende momenten die voor mij weer direct van toepassing zijn bij het presenteren voor OCMN en andere gelegenheden.
Tijdens de sessie liet Elly ons het gevoel van stress ervaren om vervolgens weer te leren hoe je snel weer je rust terug kon vinden. Een handige fysieke oefening die ik inmiddels ook voor het presenteren toepas.
Daarnaast deelde zij vele ervaringen op basis van haar theatercarrière. Het gaf mij inzicht hoe je op goede wijze de aandacht van het publiek krijgt en behoud.
Het spreken voor groepen vind ik leuk om te doen en doe ik al jaren. Maar wat is het mooi en waardevol als een innemende dame als Elly vanuit haar ervaring je in een korte sessie als deze je meteen alweer naar een hoger niveau brengt.
Elly, dankjewel.