fbpx

Paarse vodden, behaarde oksels en bewustwording

4 dec 2018

De tijd dat spiritueel gedrag werd afgedaan als zweverig en werd toebedeeld aan in paarse vodden gehulde, sandaal dragende, wierookbrandende mannen en vrouwen met behaarde oksels en benen, ligt achter ons. Bewustwording is het woord dat we meenemen naar 2019 en uitbreiden met zelfreflectie en intuïtie.

Werken aan jezelf is vet cool rete hot!

De yogascholen, minfulness- en meditatiecentra schieten als paddenstoelen uit de grond. En er wordt dankbaar en gretig gebruik van gemaakt. Steeds meer vrouwen en mannen zijn op zoek naar hun pad, de zin van het bestaan, de diepere betekenis van het leven, innerlijke rust en vitaliteit.

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat er meer is dan datgeen we zien. We voelen dat het leven uit meer bestaat dan toevalligheden. Steeds meer mensen bekommeren zich om de natuur en de vervuiling van onze planeet. En we eten steeds gezonder.Kortom, we ontwaken en worden bewust!

Werken en bewustwording

Ook binnen het bedrijfsleven is een grote verschuiving gaande. Succes en de daaraan onlosmakelijk verbonden financiële groei was en is belangrijk voor het voortbestaan van een onderneming. Maar meer dan voorheen wordt gekeken naar synergie en vitaliteit binnen een organisatie en staat het welzijn van werknemers voorop. Niet zo verwonderlijk, want uitval door stress gerelateerde klachten, zoals burn-out nam in de afgelopen jaren schrikbarend toe en dat kost geld….veel geld.

Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen, wordt behoorlijk geïnvesteerd in algehele welzijn en zien we dat zowel vrouwen als mannen in alle leeftijdscategorieën en verschillende functies de ruimte krijgen om een oprechte, bewuste, intuïtieve oftewel spirituele levenshouding te ontwikkelen. Mooi voorbeeld van een win-win situatie!

Welk woord neem jij mee naar 2019? Nog geen idee? Zullen wij meedenken? Stuur een mail naar: info@krachtigmens.nl

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod
Homekopie 1 - Paarse vodden, behaarde oksels en bewustwording

Download Gratis

Het Ebook Faith Methode.

Vijf stappen voor krachtig herstel na tegenslag