fbpx

In de praktijk – Ontspullen!

9 jul 2019

Steeds vaker melden zich mensen in onze praktijk die het even niet meer weten.

Spontane, vrolijke en energieke mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, geen idee meer hebben wie ze ‘in wezen’ zijn en wat hun doel is in dit leven. Bevlogen mensen die zichzelf in de hectiek van alledag voorbij zijn gerend en kwijtgeraakt.

Is dat raar? Nee hoor!
We komen namelijk allemaal op een punt dat we ‘de balans’ opmaken van ons leven. Voorheen gebeurde dat rond je veertigste levensjaar, tegenwoordig zijn het veelal dertigers die willen weten waar ze staan of waarom en waarop ze vastlopen.

Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat je je leven lang aan het downloaden bent. We krijgen dagelijks meer dan 17 kranten aan informatie te verwerken. Informatie die we bewust en onbewust tot ons nemen. Die via onze zintuigen wordt opgeslagen in ons brein.
Dat, in combinatie met werkdruk, prestatiedrang, privéomstandigheden, conditionering en belemmerende overtuigingen is vaak de aanleiding om tijdelijk even van het pad te zijn. Jouw pad!

Wat kan helpen om je oorspronkelijke pad weer te vinden, zodat je vanuit jouw pure ‘zelf’ kan handelen en wandelen, is het opruimen van je oude bende.  Weg met die shit die je niet nodig hebt. Weg met belemmerende overtuigingen, trauma’s, angsten, boosheid, frustraties, pijn, onzekerheid en verdriet!

Ontspullen is de trend van 2019. Dus als je dan toch zo lekker aan het opruimen bent in je huis of op je werkplek, vergeet dan vooral niet jezelf te ontspullen en te her rangschikken.

Tips: meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, wandelen in de natuur, me-time, informatieve boeken lezen m.b.t. bewustwording.

Geschreven door Elly Luider

Advies, EMDR, EFT, coaching & trainingen:
www.krachtigmens.nl –  085 – 30 10 581
elly@krachtigmens.nl – 06 – 211 77 400
inge@krachtigmens.nl – 06-413 83 208

Wat zegt
Vrouw (41) - Docent ROC Midden Nederland

“November 2016 … ik zat er helemaal doorheen. Alles was me te veel, de chaos in mijn hoofd, mijn to-do lijstjes, mijn werk, mijn kinderen, mijn relatie, mijn eigen gedachten. Wat een ellende! Wat een puinhoop! En ik bleef maar doorgaan want in mijn ogen was er geen andere optie. Tot het moment dat ik…

Lees verder

Waarom Krachtig Mens? Omdat je gedoe wilt verhelpen en voorkomen op de werkvloer.

Gedoe ontstaat vaak door afname van vitaliteit. Hierdoor stijgt vaak ook het ziekteverzuim. En dat wil je voorkomen want weet jij hoe hoog de kosten voor verzuim bij jouw organisatie? Ziekteverzuim kost werkgevers in Nederland 11,5 miljard per jaar. Dat is ongelofelijk zonde! Het een leidt tot het ander. Gezonde en vitale medewerkers leiden tot een gezonde flow in jouw organisatie. En dus ook gezonde financiele resultaten. Als HR-manager, casemanager, werkgever, bedrijfsarts, zet jij je vast ook in om het verzuim en zo laag en kort mogelijk te houden.

Voor wie? Hét aanbod
Homekopie 1 - In de praktijk - Ontspullen!

Download Gratis

Het Ebook Faith Methode.

Vijf stappen voor krachtig herstel na tegenslag