Als het wringt, dan knelt het.

Pak het comfort dat past!

Direct contact

Waarom coaching van Krachtig Mens?

We pleasen, draaien, acteren en wringen ons in allerlei rare bochten om waardering te krijgen voor wat we doen. We willen een flitsende carriere, met op maat uitdagingen en geweldige resultaten. Maar, dat lukt maar weinigen. Vaak is het zo dat men van alles doet om iemand te zijn die hij of zij helemaal niet is.
Gevolg; je legt de lat te hoog en op een plek die misschien niet eens bij je past. Laat staan dat je uberhaupt weet wat de beste plek is...
Hoe zorg je ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn in je werk of voor een groep? Misschien krijg je deze vraag van je collega of misschien herken jij jezelf wel in het bovenstaande.

Wij hebben twee smaken coaching:

Coaching: met dé Faith-methode

Hard werken, weinig slapen, slecht eten, geen energie en geen idee wat je hier komt doen. Laat staan dat je weet wat je leuk vindt en hoe je lol kunt blijven houden in je werk… Of het nu over een medewerker, collega of over jezelf gaat, dit zijn serieuze signalen die aangeven dat het tijd is voor iets nieuws. Noem het zingeving of een doel in het leven, het is om het even. Feit is dat als iemand zo door blijft gaan, hij of zij serieus op weg is naar een burn-out. En om dat te stoppen, zijn er twee opties:  

 1. Iemand komt er zelf op tijd achter dat het tijd is voor verandering. 
 2. En soms wordt iemand hard geraakt door het leven en is dat de start voor een nieuw leven. Want ja, soms gebeuren er dingen in het leven die je liever niet meemaakt maar ze overkomen je toch. En dan heb je de keus hoe je daarmee omgaat. 

Krachtig Mens is de ludieke kick-in-the-ass om tot actie te komen.  

Hoe dan?

Door iemand te resetten en te brengen naar zijn/haar oorspronkelijk staat maar dan versie 2.0. Wij doen dit middels de Faith-methode. Die hebben wij zelf ontwikkeld! Een dynamisch vijf-stappenplan voor individuele coaching. Intensief, krachtig en bewezen effectief.

Gaan we praten?

Natuurlijk gaan we praten! Maar ook lachen, graven, wandelen, huilen, schrijven, koffie en theedrinken met chocolade. Alleen als iemand zich kwetsbaar durft op te stellen, kunnen we de verandering voor elkaar krijgen. Dit doen we samen. Want ook wij stellen ons ook kwetsbaar op, dat maakt het veilig. Wij houden namelijk niet van afstandelijkheden. 

Wat levert het op?

Het gaat opleveren wat hij of zij wil dat het oplevert. Klinkt flauw misschien maar zo is het wel. Wij stoppen geen vertrouwen, vitaliteit, bevlogenheid of creativiteit in mensen. Dat kunnen ze alleen zelf doen. Maar, wij laten ze wel zien waar de knoppen zitten om het aan te zetten. Zelfs als het zeer doet. 

Klinkt pittig!

Klopt. Iets met stinkende heelmeesters en open wonden.  Faith werkt en dat is geen mening maar een feit. 

Sprekers-coaching: Bij wijze van spreken

Daar sta je dan. Trillende benen, bal in je buik, klamme handen en het zweet op de bovenlip. Terwijl je het publiek scant, repeteer je de tekst die je grotendeels uit je hoofd hebt geleerd. De presentatiekaarten waarop je zorgvuldig de belangrijkste kernpunten hebt genoteerd, zijn je enige houvast. Maar op dit moment zeggen ze je niets. Je krijgt een black-out en angst regeert je sympathisch zenuwstelsel. Automatisch trek je je schouders op, je spieren verkrampen, je hartslag versnelt, je adem stokt en je mond wordt droog. Je hebt een amygdala hijack. Je vecht- vlucht modus staat op scherp.

Met een beetje geluk, kun je redelijk goed communiceren en fijne gesprekken voeren. En met heel veel geluk ben je van nature een goede spreker! 

Spreken is iets heel anders dan praten. Spreken is topsport!

Je hebt mensen rennen en je hebt topatleten die sprinten medailles winnen. Dit zijn getrainde mensen die goed voorbereid te werk gaan en ongelooflijk veel tijd besteden aan alles wat kan bijdragen aan hun prestaties. Techniek, uithoudingsvermogen, voeding, spierkracht, training en timing. Zij laten niets aan het toeval over. 

Goed getrainde sprekers laten ook niets aan het toeval over! Aan ons de schone taak om van jou een goed getrainde spreker te maken.
We starten een traject wat bestaat uit: 

 • Telefonisch contact 
 • Een persoonlijk gesprek 
 • Een schrijfopdracht 
 • Een-op-een dagtraining 
 • Werkmap met hand-out 
 • After care 

Waar gaan we aan werken? 

 • Aandacht en focus
 • Tekst: woordgebruik, interval, ritme, humor en drama.
 • Techniek: waaronder stemgebruik. Het is immers de toon die de muziek maakt!
 • Houding en lichaamstaal: Door middel van lichaamstaal kun je jouw boodschap nog krachtiger overbrengen.

Download HIER de brochure

Onze resultaten?

Deze zijn groots

Sterke toename in werkplezier

Medewerkers zijn weer duurzaam inzetbaar

Door ontwikkeling van creativiteit, komen de medewerkers met oplossingen in plaats van klachten

Het zelfvertrouwen van de medewerker is gegroeid

Communicatie met de werkgever/manager is sterk verbeterd

De sfeer op de werkvloer is vele malen beter

En uiteraard, minder ziekte en gedoe

Beetje overdreven? Kijk maar naar dit overzicht, dit is wat anderen zeggen.

Zullen wij jouw bedrijf en collega’s opschudden?

Wij helpen werkgevers graag bij het structureel oplossen van gedoe door onze geheimen te delen.

Meer weten? Nodig ons uit voor een presentatie (klik hier).

Contact